Artikelen

Spinning® bij RKAVV! Zaterdag 25 en zondag 26 april 2015

De voorbereidingen zijn gestart voor het spinning® weekend in onze sporthal. Dit jaar steunen Spin® athon Gouda en RKAVV de stichting Den Haag Texel die op haar beurt de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis steunt.

We dagen met name RKAVV-teams, vrienden, familie en sponsoren uit massaal mee te doen.

Zaterdag 25 april is een uitgelezen kans om op een enorm leuke manier kennis te maken met spinning®! Zondag 26 april is meer voor de echte diehards.

Kies een dag en schrijf je in! Hieronder meer info, waaronder het programma, een youtube van vorig jaar en ook hoe je je inschrijft.

 

Wat spinning® is en hoe het er vorig jaar bij ons aan toe ging, kun je zien in het filmpje hieronder.

 

Zaterdag 25 april 2015 Opening Ride "Den Haag-Texel".
Van 17.30 tot 19.30u geven Spinning® Instructors Eugène Commandeur en Marco IJsselstein je een indruk van de fietstocht Den Haag-Texel. Aansluitend genieten we gezellig met elkaar van een overheerlijk buffet.

 

Zondag 26 april 2015 om 12.00 start de zes uurs marathon met aansluitend een (optioneel) buffet. De 2015 Spinning® rides worden verzorgd door achtereenvolgens:

- Marco IJsselstein (NL)
- Agnes Margareta (BE) 
- Sarah Morelli, Master Instructor (GB) 
- Pedro Martins (LU)

 

MixMeister Workshops
Op zaterdag kun je deelnemen aan Mixmeister Workshops, zowel Basic als Advanced.

Informatie hierover volgt zo snel mogelijk. Vragen kun je al mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uniek Event Shirt
We zijn op dit moment druk bezig met - weer - een mooi en uniek event shirt. Ook hierover volgt spoedig meer informatie.

 

INSCHRIJVEN
Zaterdag Pre Ride (2u) incl. buffet €40,00
Zondag Single Bike (6u) €70,00
Zondag Duo Bike (6u) €100,00
Zaterdag Pre Ride & Zondag Solo Bike €110,00
Zaterdag Pre Ride (2p) & Zondag Duo Bike €180,00

Schrijf je nu in via http://bit.ly/spinnathon-gouda

 

Goede doel
Zoals altijd zet de Stichting Spin® athon Gouda zich belangeloos in voor goede doelen. De afgelopen jaren is door sponsors en deelnemers bijna 100.000 euro gedoneerd! Ook dit jaar gaat de volledige opbrengst weer naar een goed doel: de Stichting Den Haag - Texel. Zij zamelen via een jaarlijkse fietstocht van 155km geld in voor het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Er zijn gesprekken gaande om de opbrengst voor het JKZ te gebruiken voor een echte spinningfiets in de nieuwe gymzaal voor revalidatie! Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar het faciliteren van de RKAVV jeugd opleiding.

 

RKAVV Spinning Marathon is de naam waaronder we actief zijn op Facebook.

Like de pagina als je op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwtjes rondom het spinningweekend.