Hoofdsponsor

Twitter

Teampagina Heren 5 Zondag

Seizoen 2016-2017
Team Zondag heren 5
Sponsor Dit team sponsoren? Neem dan contact op met Marcel Gräffner via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-57541638.
   
Niveau 7e klasse poule 04
Trainer  
Leider Daniel van Heijzen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leider  
TEAM-COÖRDINATOREN
Coördinator Teampagina Marcel Nolet
Coördinator SAC Daniel van Heijzen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdverslag Heb je een wedstrijdverslag? Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit team sponsoren? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud-Papier? -> RKAVV-container!

Je rijdt er elke week langs. Kleine moeite, groot plezier!

Trainingstijden  
RKAVV-SHOP Iedere competitie-zaterdag open van 9:00u-12:00u (in kantine)
Team op Twitter  
Team op Facebook  
RKAVV op Twitter @RKAVVLdam
RKAVV op Facebook RKAVV Leidschendam
Teamfoto Stuur je foto als aparte bijlage mee in je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Spelers Daniel van Heijzen, Kyle van Hettema, Koen van Vliet, Dirk van der Hoeven, Pepijn van Heiningen, Michiel van Heiningen, Ruben Buitelaar, Wierin Boedhoe, Joost van Leeuwen, Ashwien Wins, Giorgo Ramsaroep, Dorian Cornelissen, Dennis Hooymans en Christiaan Hakkaart.

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215