Hoofdsponsor

Twitter

Teampagina Heren 4 Zondag

Seizoen 2016-2017
Team Heren zondag 4
Sponsor Dit team sponsoren? Neem dan contact op met Marcel Gräffner via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-57541638.
   
Niveau 6e klasse poule 02
Trainer  
Leider Rogier Luiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leider  
Technische commissie  
TEAM-COÖRDINATOREN
Coördinator Teampagina Marcel Nolet
Coördinator SAC Rogier Luiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdverslag Heb je een wedstrijdverslag? Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Oud-Papier? -> RKAVV-container!

Je rijdt er elke week langs. Kleine moeite, groot plezier!

Trainingstijden  
RKAVV-SHOP Iedere competitie-zaterdag open van 9:00u-12:00u (in kantine)
RKAVV op Twitter @RKAVVLdam
RKAVV op Facebook RKAVV Leidschendam
Teamfoto Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Spelers Vincent ter Beek, Kayan Bool, Sjors van der Hoeven, Ralph Kroesemeijer, Erik van Lochum, Rogier Luiten, Serge Maas, Marco Maat, Danny Mollenaar, Thijs Mollers, Tim Schoenmakers, Jelmer van Soest en Paul van Zijl, Eltjo Roodhuizen en Hamza Tatar.

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215