Hoofdsponsor

Twitter

Teampagina Zaterdag H1

Seizoen 2016-2017
Team Heren zaterdag 1
Sponsor Dit team sponsoren? Neem dan contact op met Marcel Gräffner via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-57541638.
   
Niveau 4e klasse poule 03
Trainer  
Leider Ronald Vader Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TEAM-COÖRDINATOREN
Coördinator Teampagina Marcel Nolet
Coördinator SAC Ronald Vader Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdverslag Heb je een wedstrijdverslag? Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit team sponsoren? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud-Papier? -> RKAVV-container!

Je rijdt er elke week langs. Kleine moeite, groot plezier!

Trainingstijden  
RKAVV-SHOP Iedere competitie-zaterdag open van 9:00u-12:00u (in kantine)
Team op Twitter  
Team op Facebook  
RKAVV op Twitter @RKAVVLdam
RKAVV op Facebook RKAVV Leidschendam
Teamfoto Stuur je foto als aparte bijlage mee in je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Spelers Ronald Vader, Simon Verberne, Ronald van der Salm, Dave van Brecht, Frank van der Harst, Bilal Taouil, Ralph Bauw, Bryan Spruijt , Kevin Jansen, Menno Volbeda, Gijs van der Burg, Kevin den Elzen, Jacky Muller, Michael Muller en Hans Vader.

 

 

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215