Hoofdsponsor

Twitter

Teampagina JO9-3

Team JO9-3
Sponsor

Niet alleen het veldspel van RKAVV JO9-3 ziet er verzorgd uit, ook de spelers zien er dit seizoen weer prachtig uit. Voor en na de wedstrijd hebben ze hun presentatiepak (met nummer en naam) aan, mogelijk gemaakt door sponsor Syncop. Voor de komende koude wintermaanden doen ze daarover hun winterjassen aan (met nummer en naam), gesponsord door Bizfox. Hun (voetbal)spulletjes nemen de jongens mee in de door Cafetaria 't Huuske gesponsorde voetbaltassen. Om zich in de warming-up goed op de wedstrijd te kunnen voorbereiden, heeft Mara Kozijnen vijf ballen met ballenzak en een waterzak met twee bidons gesponsord. Tijdens de wedstrijd stralen de jongens één team uit mede door de door Cafetaria 't Huuske gesponsorde shirts.

RKAVV JO9-3 realiseert zich maar al te goed dat ze heel blij mogen zijn met hun gesponsorde spullen. De spelers van RKAVV JO9-3 zijn daarom hun sponsoren en ouders zeer dankbaar! Syncop, Bizfox, Cafetaria 't Huuske en Mara Kozijnen: bedankt!
Sponsor
   
Niveau 6e klasse 10
Trainer Robin Verhage 06-46930481
Assistent-trainer Matthijs van Gaalen 06-52685978
Keeperstrainer  
Leider Rupesh Ramnath
Leider Roy van Zanten
Verzorger Rayel Jangbahadoer
TEAM-COÖRDINATOREN
Coördinator Teampagina Rupesh Ramnath
Coördinator Grote Clubactie  
Coördinator JAC Rayel Jangbahadoer
Wedstrijdverslag Heb je een wedstrijdverslag? Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit team sponsoren? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud-Papier? -> RKAVV-container!

Je rijdt er elke week langs. Kleine moeite, groot plezier!

Trainingstijden Maandag 17.15 – 18:30u (veld 1)
Woensdag 17.15 – 18:30u (veld 7)
Trainingstijden keeper Maandag 17.15 – 18:30u (veld 1)
RKAVV-SHOP Iedere voetbal-zaterdag open van 9:00u-12:00u (in kantine)
Team op Twitter  
Team op Facebook  
RKAVV op Twitter @RKAVVLdam
RKAVV op Facebook RKAVV Leidschendam
Teamfoto Stuur je foto als aparte bijlage mee in je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Spelers

Matthijs Vos, Kay van Zanten, Jason Chukwuma, Laas Hodzic, Aro Hodzic, Kyandro Jangbahadoer, Joris Dhuique Hein, Amine Stegehuis, Pieter Niggebrugge en Rishan Ramnath

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215