Hoofdsponsor

Twitter

JO11 Algemeen

O11 NIEUWS SEIZOEN 2016-2017

BEGELEIDING NAAM TELEFOON EMAIL
Coördinator O11 René van Blaricum 06 - 16803424 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofdtrainer O11 Patrick van Pruijssen 06 - 51793264 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TC O11 niet-selectie Walter van der Ham 06 - 53210662 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De volgende trainingstijden gelden vanaf maandag 18 mei 2016
TRAINGSTIJDEN DAG TIJDEN VELD
O11-selectie Dinsdag 17:00 - 18:15 10
  Donderdag 17:00 - 18:15 10
O11 Overige Dinsdag 17:00 - 18:00 7
  Donderdag 17:00 - 18:00 7
 

Voetbalshirts

De O11 en de O9 jeugd kent een aantal shirtsponsoren waar RKAVV heel blij mee is. We zijn deze bedrijven dan ook zeer erkentelijk. Helaas is het nog niet gelukt om voor alle O11 en O9 teams een sponsor te vinden. Maar wat niet is kan nog komen en wij nodigen ieder die hier belangstelling voor heeft uit om contact op te nemen met Rob Zuiderwijk.

Voor het komende seizoen betekent dit dat de ouders/verzorgers van de kinderen die niet in gesponsorde teams spelen een shirt dienen aan te schaffen. U kunt de shirts lenen met borg in de shop  voor 15 euro. U krijgt uw geld weer terug als u dit shirt weer in goede staat inlevert als uw kind naar de D gaat. In goede staat houdt in netjes en niet verkleurd. Dit houdt ook in dat de shirts van PLATO en de RABOBANK niet meer gedragen mogen worden.

 

Vacatures

Bij RKAVV zijn we nog op zoek naar enthousiaste trainers en leiders. Daarnaast zijn er nog vele andere functies binnen RKAVV, waarvoor er vrijwilligers worden gezocht. Indien er ouders van kinderen zijn die deze rol graag zouden willen vervullen, dan dienen deze ouders contact op te nemen met René van Blaricum.

 

Afschrijven, trainingen en wedstrijden

Afschrijven is belangrijk. Kan je niet, laat het dan even weten. Voor het afschrijven voor de trainingen bel je de trainer. Afschrijven voor een wedstrijd doe je tijdig bij de leider. Telefoonnummers zijn te vinden op de website van RKAVV.

 

Basisregels voor de trainingen

Minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bij het trainingsveld, tenzij de trainers anders beslissen. Niet het veld betreden zolang andere teams aan het trainen zijn. Om jezelf en anderen te beschermen mogen sieraden, zoals horloges, halskettingen etc. niet gedragen worden. Alleen trainen in voetbalkleding (niet in RKAVV-tenue) en met scheendekkers. Denk aan de kleding als het regent of kouder wordt.

 

Hoe te handelen bij onweer

Onweer wordt gevaarlijk voor spelers en trainers als de tijd die verloopt tussen het zien van de bliksemflits en de daaropvolgende donder minder is dan 10 seconden. Dit betekent dan dat het onweer zich globaal op 3 km afstand bevindt. Aangezien onweer zich snel kan verplaatsen, is het dan tijd maatregelen te treffen.

Het bovenstaande is een vuistregel die niet altijd opgaat. Onweer kan zich soms plotseling aankondigen, al gaat er meestal wel een dreigende weersontwikkeling aan vooraf. Je moet altijd alert blijven op dergelijke ontwikkelingen.

2. Is het tijdsverschil tussen het zien van de bliksem en het horen van de donder minder dan 10 seconden, dan moet de training of de wedstrijd onmiddellijk worden onderbroken.

3. Spelers, trainers en anderen moeten zich terug trekken in de kleedgebouwen en of kantine.

4. De training of wedstrijd moet definitief worden afgebroken als het onweer aanhoudt. Eerder staken is ook mogelijk als bijvoorbeeld door enorme neerslag het speelveld inmiddels onbespeelbaar is geworden, dan wel dat er geen uitzicht is dat het onweer snel zal ophouden.

Neem geen enkel risico en volg deze instructies nauwgezet. Bij twijfel moet je het veld verlaten.

Afgekeurde velden

 

Als het weer wat minder wordt, is de kans groot dat de velden afgekeurd kunnen gaan worden. Houdt daarom goed Twitter of de RKAVV site in de gaten zodat jullie niet voor niets komen opdagen.

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

HVC08

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215