Hoofdsponsor

Twitter

Stichting Sportpark Kastelenring

Het prachtige Sportpark Kastelenring beschikt over uitstekende faciliteiten voor het organiseren van uw familie- , school- of bedrijfssportdag. Zowel voor kleine als grootschalige evenementen zijn er volop mogelijkheden.

Het sportpark bestaat uit 2 grote en 2 kleinere kunstgrasvelden en 5 grote en 2 kleinere grasvelden. Er zijn zo’n 20 kleedkamers beschikbaar. Op het terrein vindt u ook een sporthal en een 2-tal kantines. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en het sportpark, gelegen aan de rand van Leidschendam, is goed per openbaar vervoer bereikbaar. 
De velden zijn in beheer bij de Stichting Sportpark Kastelenring (SSK), de sporthal bij de gemeente en de kantines zijn van respectievelijk RKAVV en SEV.

Te huur
Delen van het sportpark zijn te huur voor kleinere of grotere evenementen. Zo is het mogelijk om een veld voor een uurtje te huren, maar ook is het mogelijk om het hele sportpark voor een hele dag af te huren, inclusief gebruik van de sporthal en de kantine.  Alles daartussen in behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De kunstgrasvelden zijn in principe het hele jaar door te huur op de tijden dat de voetbalverenigingen SEV en RKAVV er geen gebruik van maken. De grasvelden zijn in beperkte mate beschikbaar. De SSK kan er zorg voor dragen, in overleg met de verenigingen en de gemeente, dat ook de sporthal en een kantine beschikbaar zijn.


Tarieven

De prijzen voor de huur van een veld lopen uiteen van € 26 per uur voor een klein veld tot € 52,50 voor een groot kunstgrasveld. Voor maatschappelijke instellingen gelden aangepaste, lagere tarieven. Deze prijzen zijn inclusief het gebruik van kleedkamers.


Contact

Voor nadere informatie en bespreking van de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van de volgende contactpersonen van de SSK.

Kijk ook op de website van de Stichting Sportpark Kastelenring

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

HVC08

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215