Hoofdsponsor

Twitter

Lid worden

Wil je lid worden bij RKAVV? Dat kan! Ga meteen naar 'aanmelden als nieuw lid' (ietsje verderop in dit artikel).

 

Wil je eerst een keer mee trainen om te bekijken of je het leuk vindt? Dat kan!

Ben je (of is uw kind) 6 jaar oud of jonger, kom dan, op een woensdag een keertje meetrainen / kijken. Zorg er voor dat je er om kwart voor 4 bent en meld je aan bij Renske van der Reijden (coördinator jeugd onder 9 jaar) in de commissiekamer of langs de lijn bij veld 10.

 

Ben je ouder dan 6 jaar en je weet in welke lettergroep je hoort, meem dan contact op met de hoofdleider of technisch coördinator van die lettergroep (zie informatie onder 'Teams', elders op deze site) en maak een afspraak om een keer mee te trainen.

 

Ben je ouder dan 6 jaar en je weet niet in welke lettergroep je hoort, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een afspraak om een keer mee te trainen.

 

Aanmelden als nieuw lid
Wilt u zich aanmelden bij RKAVV neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Inschrijving vrijwilligerswerk

RKAVV heeft vrijwilligers nodig die een steentje bijdragen aan de vereniging. Bij een nieuwe inschrijving wordt daarom ook verzocht het interesse registratieformulier voor vrijwilligerswerk in te vullen. Dit formulier zit bij het bovenstaande inschrijfformulier.

 

Overschrijving
Het overschrijven is nu een stuk makkelijker geworden, u meldt zich af bij de ene vereniging en meldt u aan bij de andere vereniging. Het liefst natuurlijk met uw KNVB nummer en de melding dat u van een andere vereniging komt. De verenigingen regelen dan uw overschrijving onderling.

Afmelden van leden
Als je stopt met voetballen dan moet je dit schriftelijk bij de ledenadministratie melden. Je moet natuurlijk altijd de coördinator van je huidige lettergroep hiervan in kennis stellen.

Adreswijzigingen
Als je verhuist dan moet je dit schriftelijk bij de ledenadministratie melden,

mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

HVC08

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215