Hoofdsponsor

Twitter

Info voetbalschool

RKAVV Voetbalschool
RKAVV heeft sinds mensenheugenis een eigen Voetbalschool. Hiermee investeert de Leidschendamse club extra in haar jeugdspelers én haar jeugdtrainers. Dit unieke project wordt gesponsord door Fugro Leidschendam.

 

Techniek
De techniek vormt de belangrijkste basis voor een goede voetballer, zowel aanvallend als verdedigend.
Hoewel er bij RKAVV twee keer in de week voetbaltraining wordt gegeven, kan dit toch niet voldoende zijn om het element techniek onder de knie te krijgen.
De voetbalschool van RKAVV biedt een speler via een individueel leerplan de mogelijkheid om zich te bekwamen in de techniek. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau verder kan ontwikkelen. 

 

Een leerplan
De voetbalschool van RKAVV biedt jeugdvoetballers de kans om zich vooral op technisch gebied te verbeteren. Het spreekt vanzelf dat de één beter en sneller leert dan de ander. 
De snelheid van ontwikkeling hangt af van het talent en het zelfstandig oefenen. Dit laatste speelt namelijk een belangrijke rol bij deze opleiding. 

 

Individuele scholing
Dat je nergens de jeugd zelfstandig ziet oefenen heeft beslist niets te maken met luiheid. Als je eenmaal weet hoe het moet, ga je oefenen om de technieken goed onder de knie te krijgen. 
Spelers die zelfstandig oefenen zijn gemotiveerd en gedreven om zich technisch te verbeteren. Ook in gedrevenheid zullen verschillen te zien zijn. Feit is dat iedere speler zich kan verbeteren en op de voetbalschool van RKAVV ook de ruimte krijgt om technieken toe te passen. Spelers worden hier gestimuleerd om acties te maken.

De RKAVV voetbalschool is gericht op E en F-selectiespelers. De training wordt gegeven door RKAVV-trainers, die vaak ook trainer van een team van RKAVV zijn. Op deze manier worden de methodieken van de RKAVV Voetbalschool binnen de hele jeugd toegepast. 

 

Zomer 2017 geeft de Real Madrid Foundation een week lang een voetbalclinic op RKAVV. 

 Alle info hierover kun je HIER vinden.

 

De data RKAVV Voetbalschool 2e helft seizoen 2016-2017
 

6 februari

13 februari

20 februari

27 februari geen voetbalschool i.v.m. schoolvakantie

 

6 maart

13 maart

20 maart

27 maart

 

3 april

(10 april = reservedatum)

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

HVC08

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215