Hoofdsponsor

Twitter

Welkom bij HET VRIJWILLIGERSCENTRUM van RKAVV!

Beste RKAVV-ers,

 

Binnen RKAVV werken wij met een vrijwilligersbeleid. RKAVV is een club die voor een groot deel draait door de inzet van vrijwilligers. Hiermee zorgen we dat iedereen betrokken en verantwoordelijk is voor wat er allemaal binnen onze club gebeurd.

 

Iedereen die zich inzet voor de club en zich als vrijwilliger opgeeft krijgt een deel van zijn of haar contributiebedrag terug.


Een belangrijke schakel in het Vrijwilligersbeleid is Het Vrijwilligers Centrum, kortweg HVC. Dit team bestaat uit Wendy Gräffner en Sandra Gijsbertsen.

 

Het HVC zorgt voor een volledige registratie via de aanmeldformulieren hierdoor  is er een duidelijk overzicht van welke functies er zijn, welke al opgevuld zijn en welke er nog open staan. Deze registratie zorgt er ook voor dat de verrekening van de contributie goed verloopt.

 

Op organisatorisch gebied is een belangrijke taak het in contact brengen van nieuwe vrijwilligers en de betreffende coördinator. Daarnaast kan het HVC ondersteunen bij het zoeken naar een geschikte vrijwilligersfunctie.

 

En misschien heb je zelf wel ideeën voor een nieuwe functie of heb je ervaringen vanuit je werkgebied of talenten waarmee je wat kan toevoegen binnen de club, hiermee kun je ook terecht bij het HVC.

 

Op deze site en de tabjes hiernaast hebben we geprobeerd om alle informatie over het Vrijwilligersbeleid weer te geven;

de spelregels

antwoorden op veelgestelde vragen

het inschrijfformulier

het vrijwilligersboek met alle verschillende vrijwilligersfuncties per categorie

 

Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stellen aan een van de leden van het HVC


Doe mee: voor elkaar & met elkaar!

 

Het Vrijwilligers Centrum

Wendy Gräffner

Sandra Gijsbertsen

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

HVC08

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215