Hoofdsponsor

Twitter

Voorbeschouwing Nuenen - RKAVV

                                                   1455141252       RKAVV logo

De dag!

Hadden we in de winterstop gezegd dat het tot de laatste speeldag zou duren voordat de beslissingen zouden vallen hadden we daar wellicht niet in geloofd. Nu is het zo dat buiten de laatste plek  ( DOSKO ) alles nog open is.

Na de resultaten van afgelopen zondag is het in ieder geval duidelijk wat we moeten doen : winnen! Een lastig jaar kan in 1 wedstrijd worden vergeten en zo zal ook de instelling zijn hoe de mannen van Robin en Jan het veld in zullen gaan. Ondertussen zullen we ook de andere wedstrijden moeten volgen, want helemaal zelf kunnen we het niet doen. De club is trots op iedereen die dit lastige jaar hopelijk zondag tot een positief einde gaan brengen. Tegenstander is het Brabantse Nuenen, waar we kort voor de winterstop thuis 2-2 tegen speelden. Hopelijk gaan we in Brabant ( waar we wel heel veel zijn geweest!) zondag een feestje vieren!

Dat gunnen we alle direct betrokkenen! Het zou geweldig zijn als er toch supporters de reis maken om de mannen te steunen voor behoud in de Hoofdklasse B!!

 

IMG 4827

Hoofdsponsor jeugd

Activiteitenkalender

181x35 kalender

HVC08

Adresgegevens

Correspondentieadres: 
Voetbalvereniging RKAVV
Postbus 57
2260 AB Leidschendam 

Bezoekadres: 
RKAVV-terrein/Sportpark de Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX LEIDSCHENDAM
070-3277215